Hotell Vestlia Resort

Book Hotell Vestlia Resort – Finn tilbud på Vestlia Resort (Hotell), Geilo (Norge)

Hotell Vestlia Resort

 • Reserver Hotell Vestlia Resort
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Vestlia Resort 4-stjernershotell

Dette hotellet med direkte adkomst til skiløypene ligger ved Hardangervidda, kun 2 km fra Geilo togstasjon, og tilbyr rom i hytte-stil, kostnadsfri Wi-Fi samt omfattende spa- og treningsfasiliteter. Hotel Vestlia Resort ble designet av den velrenommerte norske interiørarkitekten Helene Hennie. De sjarmerende rommene har stilfull innredning med komfortable møbler. Restauranten på Vestlia Resort serverer sesongavhengig norsk, italiensk og fransk mat. Den koselige kaffebaren tilbyr enklere retter. Du kan nyte afterski-drinker ved peisen i Jegerbaren.

Dette hotellet med direkte adkomst til skiløypene ligger ved Hardangervidda, kun 2 km fra Geilo togstasjon, og tilbyr rom i hytte-stil, kostnadsfri Wi-Fi samt omfattende spa- og treningsfasiliteter.

Har Vestlia Resort en restaurant?

Vestlia Resort har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hvor mye koster det å overnatte på Vestlia Resort?

Prisene hos Vestlia Resort kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Vestlia Resort?

Innsjekking hos Vestlia Resort er fra kl. 16.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Vestlia Resort?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Vestlia Resort med:

 • Tog 10 min.

Kan jeg parkere bil på Vestlia Resort?

Vestlia Resort tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Gateparkering
 • Garasje
 • Ladestasjon for elbil
 • Handikapparkering

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Vestlia Resort

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Vestlia Resort

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Vestlia Resort

Restauranter i nærheten av Hotell Vestlia Resort

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Vestlia Resort

Leiebil i nærheten av Hotell Vestlia Resort

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.