Hotell Victoria Hotel

Book Hotell Victoria Hotel – Finn tilbud på Victoria Hotel (Hotell), Kragerø (Norge)

Hotell Victoria Hotel

  • Reserver Hotell Victoria Hotel
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Victoria Hotel 3-stjernershotell

Dette hotellet fra 1901 tilbyr utsikt over stredet ved Gunnarsholmen og kaien i Kragerø, og tilbyr terrasse og gratis WiFi. Du finner de sjarmerende butikkene og kafeene i Kragerø kun en kort spasertur fra Hotel Victoria. Strendene på Gunnarsholmen er bare 4 minutters gange unna. Alle boenhetene på Victoria Hotel har maritim innredning, parkett og kabel-TV, mens noen også har kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Overnattingsstedet serverer en enkel frokost hver morgen. Du kan slappe av i det koselige, åpne gårdrommet. Personalet kan gi deg tips om båtturer i skjærgården, som omfatter hele 495 øyer, og andre turer.

Spisesteder og matbutikker
*


Kafe morfar


Kafé, pub eller bar

Dette hotellet fra 1901 tilbyr utsikt over stredet ved Gunnarsholmen og kaien i Kragerø, og tilbyr terrasse og gratis WiFi. Du finner de sjarmerende butikkene og kafeene i Kragerø kun en kort spasertur fra Hotel Victoria. Strendene på Gunnarsholmen er bare 4 minutters gange unna.

Teodor`s fristelser


Kafé, pub eller bar


Stop en halv


Kafé, pub eller bar

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Victoria Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Victoria Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Victoria Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Victoria Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Victoria Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Victoria Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.