Hotell Vikedal Vertshus

Book Hotell Vikedal Vertshus – Finn tilbud på Vikedal Vertshus (Hotell) (Norge)

Hotell Vikedal Vertshus

 • Reserver Hotell Vikedal Vertshus
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

Vikedal Vertshus tilbyr innkvartering i Vikedal, 37 km fra Haugesund, og kan skilte med gratis Wi-Fi, en restaurant og en solterrasse. Du kan hygge deg i baren på stedet. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet. Rommene har flatskjerm-TV og vannkoker. Noen av rommene har et sittehjørne hvor du kan slappe av etter en aktiv dag, mens noen har utsikt over fjellet eller sjøen. Du har tilgang til en fellessalong på stedet. Du kan benytte deg av felles mikrobølgeovn og kjøleskap på gangen.

Vikedal Vertshus tilbyr innkvartering i Vikedal, 37 km fra Haugesund, og kan skilte med gratis Wi-Fi, en restaurant og en solterrasse. Du kan hygge deg i baren på stedet. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet.

Har Vikedal Vertshus en restaurant?

Vikedal Vertshus har 1 restaurant:

 • VIKEDAL VERTSHUS

Kan jeg parkere bil på Vikedal Vertshus?

Vikedal Vertshus tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Gateparkering
 • Ladestasjon for elbil

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Vikedal Vertshus?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Vikedal Vertshus med:

 • Taxi 1 t.

Hvor mye koster det å overnatte på Vikedal Vertshus?

Prisene hos Vikedal Vertshus kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Vikedal Vertshus?

På Vikedal Vertshus finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Vikedal Vertshus

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Vikedal Vertshus

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Vikedal Vertshus

Restauranter i nærheten av Hotell Vikedal Vertshus

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Vikedal Vertshus

Leiebil i nærheten av Hotell Vikedal Vertshus

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.