Hotell Visnes Hotel Stryn

Book Hotell Visnes Hotel Stryn – Finn tilbud på Visnes Hotel Stryn (Hotell) (Norge)

Hotell Visnes Hotel Stryn

 • Reserver Hotell Visnes Hotel Stryn
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Visnes Hotel Stryn

Dette hotellet ligger i en 1800-tallsbygning i Strynebukta, og tilbyr individuelt innredede rom med egen balkong og gratis Wi-Fi. Du finner Stryn sentrum en 3-minutters kjøretur unna. Alle rommene på Visnes Hotel Stryn har tradisjonell innredning, sittehjørne og eget bad med dusj. Fra midten av juni til midten av august kan du i hotellrestauranten nyte tradisjonelle norske retter basert på lokale råvarer. Hotellet tilbyr også terrasse, hage og bibliotek.

Dette hotellet ligger i en 1800-tallsbygning i Strynebukta, og tilbyr individuelt innredede rom med egen balkong og gratis Wi-Fi. Du finner Stryn sentrum en 3-minutters kjøretur unna.

Hva slags frokost serveres på Visnes Hotel Stryn?

Gjester som bor på Visnes Hotel Stryn kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.7).

Hva kan man gjøre på Visnes Hotel Stryn?

Visnes Hotel Stryn tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Bibliotek
 • Fiskemuligheter
 • Badmintonutstyr
 • Sykkelturer

Hvor mye koster det å overnatte på Visnes Hotel Stryn?

Prisene hos Visnes Hotel Stryn kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Har Visnes Hotel Stryn en restaurant?

Visnes Hotel Stryn har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Visnes Hotel Stryn?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Visnes Hotel Stryn med:

 • Bil 1 min.

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Visnes Hotel Stryn

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Visnes Hotel Stryn

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Visnes Hotel Stryn

Restauranter i nærheten av Hotell Visnes Hotel Stryn

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Visnes Hotel Stryn

Leiebil i nærheten av Hotell Visnes Hotel Stryn

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.