Hotell Vormsund Golf Hotell

Book Hotell Vormsund Golf Hotell – Finn tilbud på Vormsund Golf Hotell (Hotell) (Norge)

Hotell Vormsund Golf Hotell

 • Reserver Hotell Vormsund Golf Hotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

Dette hotellet ligger i toppetasjen på Amfi Eurosenteret, og har rom med Wi-Fi og flat-skjerm-TV. Rommen golfsenter har 18-hulls-bane og ligger en 10-minutters gange unna. Rommene på Vormsund Golf Hotell har arbeidsplass og eget bad med dusj. Noen rom har boblebad og velutstyrt kjøkken. Du kan betale greenfee på hotellet, og du finner spisesteder i kjøpesenteret. Avgiftsfri parkering er tilgjengelig på stedet.

Dette hotellet ligger i toppetasjen på Amfi Eurosenteret, og har rom med Wi-Fi og flat-skjerm-TV. Rommen golfsenter har 18-hulls-bane og ligger en 10-minutters gange unna.

Hvor mye koster det å overnatte på Vormsund Golf Hotell?

Prisene hos Vormsund Golf Hotell kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Vormsund Golf Hotell?

Innsjekking hos Vormsund Golf Hotell er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Vormsund Golf Hotell?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Vormsund Golf Hotell med:

 • Bil 25 min.

Kan jeg parkere bil på Vormsund Golf Hotell?

Vormsund Golf Hotell tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering

Hva slags rom kan jeg booke hos Vormsund Golf Hotell?

På Vormsund Golf Hotell finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Tomannsrom
 • Suite

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Vormsund Golf Hotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Vormsund Golf Hotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Vormsund Golf Hotell

Restauranter i nærheten av Hotell Vormsund Golf Hotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Vormsund Golf Hotell

Leiebil i nærheten av Hotell Vormsund Golf Hotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.