Hotell Vossestølen Hotel

Book Hotell Vossestølen Hotel – Finn tilbud på Vossestølen Hotel (Hotell), Vossestrand (Norge)

Hotell Vossestølen Hotel

 • Reserver Hotell Vossestølen Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

Vossestølen Hotel ligger i Vossestrand og har en restaurant, en bar, en felles salong og et privat strandområde. Her finner du også en terrasse, og du kan bruke WiFi gratis og parkere avgiftsfritt på den private parkeringsplassen. På dette hotellet har alle rommene vannkoker. Alle rommene på Vossestølen Hotel har eget bad. Hotellet ligger 25 km fra Vossevangen og 12 km fra Myrkdalen. Nærmeste flyplass er Sogndal lufthamn, Haukåsen, 109 km fra Vossestølen Hotel.

Vossestølen Hotel ligger i Vossestrand og har en restaurant, en bar, en felles salong og et privat strandområde. Her finner du også en terrasse, og du kan bruke WiFi gratis og parkere avgiftsfritt på den private parkeringsplassen.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Vossestølen Hotel?

Innsjekking hos Vossestølen Hotel er fra kl. 16.00, og utsjekking er frem til kl. 10.30.

Hvor mye koster det å overnatte på Vossestølen Hotel?

Prisene hos Vossestølen Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Har Vossestølen Hotel en restaurant?

Vossestølen Hotel har 1 restaurant:

  Hva slags rom kan jeg booke hos Vossestølen Hotel?

  På Vossestølen Hotel finnes følgende romtyper:

  • Enkeltrom
  • Dobbeltrom/Tomannsrom
  • Familierom

  Hva kan man gjøre på Vossestølen Hotel?

  Vossestølen Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Bibliotek
  • Fiskemuligheter
  • Beliggenhet ved stranden
  • Strand
  • Privat strandområde

  Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Vossestølen Hotel

  Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

  Attraksjoner i nærheten av Hotell Vossestølen Hotel

  Ting å gjøre i nærheten av Hotell Vossestølen Hotel

  Restauranter i nærheten av Hotell Vossestølen Hotel

  Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Vossestølen Hotel

  Leiebil i nærheten av Hotell Vossestølen Hotel

  Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

  Bestill en flyplasstaxi

  Enkel flyplassoverføring

  Kjøp billige billetter online

  Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

  Utforsk og finn Hoteller i Norge
  Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.