Hotell Wilhelmsen House

Book Hotell Wilhelmsen House – Finn tilbud på Wilhelmsen House (Hotell), Tønsberg (Norge)

Hotell Wilhelmsen House

  • Reserver Hotell Wilhelmsen House
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Wilhelmsen House 4-stjernershotell

En av våre favoritter i Tønsberg.Selvbetjente Wilhelmsen House tilbyr sentral innkvartering i Tønsberg, og har en frisør- og skjønnhetssalong på stedet. Overnattingsstedet ligger en 5-minutters spasertur fra offentlig transport, og tilbyr også et treningssenter og gratis Wi-Fi. Rommene har enkel og elegant innredning, og alle er utstyrt med flatskjerm-TV, kjøleskap og eget bad med dusj. Du kan kjøpe mat og drikke i kafeen på stedet, og som gjest får du rabatt. Wilhelmsen House har også en fellesstue og en hage hvor du kan slappe av.

Dette ligger i nærheten
*

Oseberg kulturhus
En av våre favoritter i Tønsberg.Selvbetjente Wilhelmsen House tilbyr sentral innkvartering i Tønsberg, og har en frisør- og skjønnhetssalong på stedet. Overnattingsstedet ligger en 5-minutters spasertur fra offentlig transport, og tilbyr også et treningssenter og gratis Wi-Fi.

Hva slags frokost serveres på Wilhelmsen House?

Gjester som bor på Wilhelmsen House kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.6).

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Wilhelmsen House?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Wilhelmsen House med:

  • Tog 19 min.

Hva kan man gjøre på Wilhelmsen House?

Wilhelmsen House tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Treningsstudio
  • Garderober for trening/spa

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Wilhelmsen House?

Innsjekking hos Wilhelmsen House er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Wilhelmsen House?

Prisene hos Wilhelmsen House kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Frokostalternativ(er):

  • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Wilhelmsen House

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Wilhelmsen House

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Wilhelmsen House

Restauranter i nærheten av Hotell Wilhelmsen House

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Wilhelmsen House

Leiebil i nærheten av Hotell Wilhelmsen House

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.