Hotell Wood Hotel

Book Hotell Wood Hotel – Finn tilbud på Wood Hotel (Hotell), Brumunddal (Norge)

Hotell Wood Hotel

 • Reserver Hotell Wood Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Wood Hotel 5-stjernershotell

Wood Hotel ligger i Brumunddal, og har en restaurant, bar, terrasse og gratis WiFi overalt. Privat parkering kan ordnes mot en ekstra avgift. Rommene har klesskap, flatskjerm-TV og eget bad. Wood Hotel tilbyr frokostbuffé eller kontinental frokost.

Wood Hotel ligger i Brumunddal, og har en restaurant, bar, terrasse og gratis WiFi overalt. Privat parkering kan ordnes mot en ekstra avgift.

Hva slags rom kan jeg booke hos Wood Hotel?

På Wood Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Firemannsrom
 • Tremannsrom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Wood Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Wood Hotel med:

 • Tog 1 t.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Wood Hotel?

Innsjekking hos Wood Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Wood Hotel?

Prisene hos Wood Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Kan jeg parkere bil på Wood Hotel?

Wood Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Ladestasjon for elbil

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Wood Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Wood Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Wood Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Wood Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Wood Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Wood Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.