Hotell Ydalir Hotel

Book Hotell Ydalir Hotel – Finn tilbud på Ydalir Hotel (Hotell), Stavanger (Norge)

Hotell Ydalir Hotel

 • Reserver Hotell Ydalir Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Ydalir Hotel

Dette nonprofit-hotellet ligger på campus til Universitetet i Stavanger, en 3-minutters spasertur fra Oljedirektoratet. Inntektene fra hotellet blir donert til universitetet, noe som gir bidrar til studentutdanning. Nærmeste bussholdeplass er bare 350 meter unna. Ydalir Hotel tilbyr rom og leiligheter med klimaanlegg og gratis WiFi. Alle rommene har flatskjerm-TV med streaming-muligheter, skrivebord, vannkoker og eget bad med dusj En frokostbuffé serveres hver morgen. Hotellet har også en kafé og bar som tilbyr lokalt brygget øl, te og kaffe. I de varmere månedene kan du nyte noe å drikke ute på terrassen.

Dette nonprofit-hotellet ligger på campus til Universitetet i Stavanger, en 3-minutters spasertur fra Oljedirektoratet. Inntektene fra hotellet blir donert til universitetet, noe som gir bidrar til studentutdanning. Nærmeste bussholdeplass er bare 350 meter unna.

Hva kan man gjøre på Ydalir Hotel?

Ydalir Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Bibliotek

Kan jeg parkere bil på Ydalir Hotel?

Ydalir Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Gateparkering
 • Ladestasjon for elbil
 • Handikapparkering

Hva slags rom kan jeg booke hos Ydalir Hotel?

På Ydalir Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Leilighet

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Ydalir Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Ydalir Hotel med:

 • Taxi 10 min.
 • Flyplasstransport (offentlig) 20 min.

Hvor mye koster det å overnatte på Ydalir Hotel?

Prisene hos Ydalir Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Ydalir Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Ydalir Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Ydalir Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Ydalir Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Ydalir Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Ydalir Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.