Leilighet 2A Verven

Book Leilighet 2A Verven – Finn tilbud på 2A Verven (Leilighet), Stavanger (Norge)

Leilighet 2A Verven

  • Reserver Leilighet 2A Verven
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • 2A Verven

En av våre bestselgere i Stavanger! 2A Verven ligger ved stranden i Stavanger, 1,2 km fra Stavanger kunstmuseum og 2,1 km fra Stavanger sjøfartsmuseum, og har klimaanlegg, uteplass og gratis Wi-Fi. Du har tilgang til balkong. Leiligheten har 1 soverom, flatskjerm-TV med satellittkanaler og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vaskemaskin, kjøleskap og stekeovn. Du kan koble av på terrassen eller gå turer i området. Barna kan boltre seg på lekeplassen på stedet.

Dette ligger i nærheten
*

Stavanger kunstmuseum
En av våre bestselgere i Stavanger! 2A Verven ligger ved stranden i Stavanger, 1,2 km fra Stavanger kunstmuseum og 2,1 km fra Stavanger sjøfartsmuseum, og har klimaanlegg, uteplass og gratis Wi-Fi. Du har tilgang til balkong.
Stavanger sjøfartsmuseum
Stavanger Universitetsjukehus

Hva å se og gjøre i nærheten av Leilighet 2A Verven

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Leilighet 2A Verven

Ting å gjøre i nærheten av Leilighet 2A Verven

Restauranter i nærheten av Leilighet 2A Verven

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Leilighet 2A Verven

Leiebil i nærheten av Leilighet 2A Verven

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.