Leilighet Bergen central city apartments

Book Leilighet Bergen central city apartments – Finn tilbud på Bergen central city apartments (Leilighet) (Norge)

Leilighet Bergen central city apartments

  • Reserver Leilighet Bergen central city apartments
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Finn ledig overnatting

Bergen central city apartments ligger i Bergen, litt over 1 km fra både Hurtigrutekaia og Universitetet i Bergen. Du kan dra på fotturer i nærområdet. Overnattingsstedet tilbyr deg balkong og gratis WiFi. Leiligheten har 2 soverom, flatskjerm-TV med kabelkanaler, vaskemaskin, 1 bad med dusj samt et velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I nærheten av leiligheten finner du populære severdigheter som Universitetsmuseet, Den Nationale Scene og Johanneskirken. Nærmeste flyplass er Bergen lufthavn, Flesland, 18 km fra Bergen central city apartments.

Bergen central city apartments ligger i Bergen, litt over 1 km fra både Hurtigrutekaia og Universitetet i Bergen. Du kan dra på fotturer i nærområdet. Overnattingsstedet tilbyr deg balkong og gratis WiFi.

Hva å se og gjøre i nærheten av Leilighet Bergen central city apartments

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Leilighet Bergen central city apartments

Ting å gjøre i nærheten av Leilighet Bergen central city apartments

Restauranter i nærheten av Leilighet Bergen central city apartments

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Leilighet Bergen central city apartments

Leiebil i nærheten av Leilighet Bergen central city apartments

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.