Leilighet Big central apartment with parking

Book Leilighet Big central apartment with parking – Finn tilbud på Big central apartment with parking (Leilighet), Bergen (Norge)

Leilighet Big central apartment with parking

  • Reserver Leilighet Big central apartment with parking
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Big central apartment with parking

Big central apartment with parking ligger omtrent 2 km fra Universitetet i Bergen og har uteplass, vannkoker og fjellutsikt. Overnattingsstedet ligger 1,1 km fra hurtigrutekaia i Bergen og har hage og avgiftsfri privat parkering. Leiligheten har 2 soverom, vaskemaskin, 1 bad med dusj, flatskjerm-TV med satellittkanaler og kjøkken med oppvaskmaskin og kokeplater. I nærheten av leiligheten finner du populære attraksjoner som Nygårdsparken, Nansensenteret og Johanneskirken. Nærmeste flyplass, Bergen lufthavn Flesland, ligger 17 km fra Big central apartment with parking.

Dette ligger i nærheten
*

Bergen Sjøfartsmuseum
Big central apartment with parking ligger omtrent 2 km fra Universitetet i Bergen og har uteplass, vannkoker og fjellutsikt. Overnattingsstedet ligger 1,1 km fra hurtigrutekaia i Bergen og har hage og avgiftsfri privat parkering.
Universitetet i Bergen
Johanneskirken

Hva å se og gjøre i nærheten av Leilighet Big central apartment with parking

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Leilighet Big central apartment with parking

Ting å gjøre i nærheten av Leilighet Big central apartment with parking

Restauranter i nærheten av Leilighet Big central apartment with parking

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Leilighet Big central apartment with parking

Leiebil i nærheten av Leilighet Big central apartment with parking

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.