Leilighet Centrum apartment

Book Leilighet Centrum apartment – Finn tilbud på Centrum apartment (Leilighet), Tromsø (Norge)

Leilighet Centrum apartment

  • Reserver Leilighet Centrum apartment
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Finn ledig overnatting

Centrum apartment ligger i Tromsø, litt over 1 km fra hurtigrutekaia i Tromsø, 300 meter fra Tromsø rådhus og 400 meter fra Norges råfisklag, og tilbyr gratis WiFi. Leiligheten ligger 1,3 km fra både Polaria og Fram-senteret. Leiligheten har 1 soverom, flatskjerm-TV og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vaskemaskin, kjøleskap og stekeovn. I nærheten finner du interessante steder som Næringsforeningen i Tromsøregionen, Polarmuseet og Nordnorsk Kunstmuseum. Nærmeste flyplass, Tromsø lufthavn, Langnes, ligger 4,3 km fra Centrum apartment.

Dette ligger i nærheten
*

Polarmuseet i Tromsø
Centrum apartment ligger i Tromsø, litt over 1 km fra hurtigrutekaia i Tromsø, 300 meter fra Tromsø rådhus og 400 meter fra Norges råfisklag, og tilbyr gratis WiFi. Leiligheten ligger 1,3 km fra både Polaria og Fram-senteret.
Tromsø City Hall
Troms Chamber of Commerce

Hva å se og gjøre i nærheten av Leilighet Centrum apartment

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Leilighet Centrum apartment

Ting å gjøre i nærheten av Leilighet Centrum apartment

Restauranter i nærheten av Leilighet Centrum apartment

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Leilighet Centrum apartment

Leiebil i nærheten av Leilighet Centrum apartment

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.