Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

Book Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten – Finn tilbud på Cozy & private room in the middle of Lofoten (Leilighet), Leknes (Norge)

Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

  • Reserver Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Cozy & private room in the middle of Lofoten

En av våre bestselgere på Leknes! Cozy & private room in the middle of Lofoten ligger i Leknes, 14 km fra Hurtigrutekaia i Stamsund, og tilbyr innkvartering med uteplass, hage og gratis WiFi. Leiligheten har avgiftsfri, privat parkering, og ligger i et området hvor det er fint å gå turer og sykle. Leiligheten tilbyr hageutsikt, og har parkett, ett soverom, ett bad med badekar og gratis badeprodukter samt flatskjerm-TV. Du kan leie bil og sykkel på stedet.

Dette ligger i nærheten
*

Hurtigrutekaia i Stamsund
En av våre bestselgere på Leknes! Cozy & private room in the middle of Lofoten ligger i Leknes, 14 km fra Hurtigrutekaia i Stamsund, og tilbyr innkvartering med uteplass, hage og gratis WiFi. Leiligheten har avgiftsfri, privat parkering, og ligger i et området hvor det er fint å gå turer og sykle.

Hva å se og gjøre i nærheten av Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

Ting å gjøre i nærheten av Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

Restauranter i nærheten av Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

Leiebil i nærheten av Leilighet Cozy & private room in the middle of Lofoten

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.