Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Book Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt – Finn tilbud på Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt (Leilighet), Norddal (Norge)

Leilighet Family Apartment with Fjord view - Sjøglytt

  • Reserver Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt ligger i Norddal, familieleilighet med fjordutsikt – overnatting med balkong og gratis Wi-Fi. Leiligheten har sjøutsikt, og Geiranger er 29 km unna. Leiligheten har to soverom, flatskjerm-TV med satellittkanaler, et utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, vaskemaskin og et bad med dusj. Du får tilgang til en terrasse. Fiske og fotturer er populære aktiviteter i nærheten, og du kan leie sykkel på Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt.

Dette ligger i nærheten
*

Hurtigrutekaia i Geiranger
Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt ligger i Norddal, familieleilighet med fjordutsikt – overnatting med balkong og gratis Wi-Fi. Leiligheten har sjøutsikt, og Geiranger er 29 km unna.

Hva å se og gjøre i nærheten av Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Ting å gjøre i nærheten av Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Restauranter i nærheten av Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Leiebil i nærheten av Leilighet Family Apartment with Fjord view – Sjøglytt

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.