Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

Book Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter – Finn tilbud på Ustedalen Resort Leiligheter (Leilighet), Geilo (Norge)

Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

  • Reserver Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Ustedalen Resort Leiligheter

En av våre favoritter i Geilo.Disse moderne leilighetene åpnet i desember 2013, og ligger i Geilo skisenter, 400 meter fra Geiloheisen skiheis og har fullt utstyrt kjøkken og avgiftsfri parkering. Alle leilighetene på Ustedalen Resort har sittehjørne og flatskjerm-TV. Leilighetene er lyst innredede og har enten utsikt over skisenteret eller Ustedelsfjorden samt flislagt bad med dusj. I restauranten på Ustedalen Hotell, som ligger ved siden av, kan du nyte norsk mat. Wi-Fi er kostnadsfritt i fellesområdene. Personalet på Ustedalen Resort Leiligheter kan hjelpe deg med å arrangere aktiviteter som snøscootersafari og hundekjøring.

Dette ligger i nærheten
*

Halstensgardheisen
En av våre favoritter i Geilo.Disse moderne leilighetene åpnet i desember 2013, og ligger i Geilo skisenter, 400 meter fra Geiloheisen skiheis og har fullt utstyrt kjøkken og avgiftsfri parkering.
Geiloheisen
Trollheisen

Hva å se og gjøre i nærheten av Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

Ting å gjøre i nærheten av Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

Restauranter i nærheten av Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

Leiebil i nærheten av Leiligheter Ustedalen Resort Leiligheter

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.