Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

Book Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter – Finn tilbud på Finnskogen Turist & Villmarksenter (Lodge), Skasenden (Norge)

Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

  • Reserver Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Finn ledig overnatting

Disse trehyttene fra 1980-tallet ligger ved siden av innsjøen Skasen, og har kjøkken, uteplass og peis. På stedet finner du også en badstue, en privat strand og en nærbutikk. Kirkenær ligger 14 kilometer unna. Hyttene på Finnskogen Turist & Villmarksenter har separate soverom og stue med spisebord. À la carte-restauranten på Finnskogen serverer retter med bjørn, elg og fisk fra nærområdet. Om sommeren er den store terrassen et ypperlig sted for å spise lunsj eller ta en ettermiddagskaffe.

Spisesteder og matbutikker
*


Finnskogen Turist og Villmarksenter


Spisested

Disse trehyttene fra 1980-tallet ligger ved siden av innsjøen Skasen, og har kjøkken, uteplass og peis. På stedet finner du også en badstue, en privat strand og en nærbutikk. Kirkenær ligger 14 kilometer unna.

Coop prix


Supermarked


Spar


Supermarked

Hva å se og gjøre i nærheten av Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

Ting å gjøre i nærheten av Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

Restauranter i nærheten av Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

Leiebil i nærheten av Lodge Finnskogen Turist & Villmarksenter

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.