Vandrerhjem Camp Lillehammer

Book Vandrerhjem Camp Lillehammer – Finn tilbud på Camp Lillehammer (Vandrerhjem) (Norge)

Vandrerhjem Camp Lillehammer

  • Reserver Vandrerhjem Camp Lillehammer
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Finn ledig overnatting

Dette vandrerhjemmet er en 15-minutters kjøretur unna Lillehammer sentrum og 12 minutter fra Birkebeineren skistadion. Her finner du en TV-stue og rom med enkel innredning og egne oppbevaringsskap til hver person. Alle rommene på Camp Lillehammer har håndvask og klesskap. Badene er felles. Vandrerhjemmet har et felleskjøkken. Lillehammer Camp har også plass til ski- og bagasjeoppbevaring på stedet. Skisporet ligger rett utenfor vandrerhjemmet.

Dette vandrerhjemmet er en 15-minutters kjøretur unna Lillehammer sentrum og 12 minutter fra Birkebeineren skistadion. Her finner du en TV-stue og rom med enkel innredning og egne oppbevaringsskap til hver person.

Hva å se og gjøre i nærheten av Vandrerhjem Camp Lillehammer

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Vandrerhjem Camp Lillehammer

Ting å gjøre i nærheten av Vandrerhjem Camp Lillehammer

Restauranter i nærheten av Vandrerhjem Camp Lillehammer

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Vandrerhjem Camp Lillehammer

Leiebil i nærheten av Vandrerhjem Camp Lillehammer

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.