Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

Book Vandrerhjem Tromso Activities Hostel – Finn tilbud på Tromso Activities Hostel (Vandrerhjem), Tromsø (Norge)

Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

  • Reserver Vandrerhjem Tromso Activities Hostel
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Tromso Activities Hostel 2 stjerner

Det familieeide vandrerhjemmet Tromso Activities Hostel ligger i en tradisjonell trebygning, 700 meter fra hurtigrutekaia i Tromsø og litt over 1 km fra Polaria akvarium, og tilbyr rimelige rom med gratis WiFi. Ankommer du sent, kan du benytte deg av innsjekkingsautomaten. Alle rommene på dette familiedrevne vandrerhjemmet har skrivebord og tilgang til felles bad og kjøkkenfasiliteter. Gjestestue og felleskjøkken er også tilgjengelig. Noen av rommene har skrivebord. Du kan benytte deg av vaskemaskin mot en liten avgift, når denne ikke er i bruk. Personalet gir deg gjerne tips om hva du kan se og gjøre under oppholdet ditt i Tromsø. Du kan bestille nordlysturer i resepsjonen om vinteren, mens du kan melde deg på fjordturer og andre utflukter i sommersesongen. Merk at det bor en vennlig hund på stedet, som kommer å hilser på deg.

Det familieeide vandrerhjemmet Tromso Activities Hostel ligger i en tradisjonell trebygning, 700 meter fra hurtigrutekaia i Tromsø og litt over 1 km fra Polaria akvarium, og tilbyr rimelige rom med gratis WiFi. Ankommer du sent, kan du benytte deg av innsjekkingsautomaten.

Hva å se og gjøre i nærheten av Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

Ting å gjøre i nærheten av Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

Restauranter i nærheten av Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

Leiebil i nærheten av Vandrerhjem Tromso Activities Hostel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.